even snel...
10 Februari 2007 | Madagascar, Fianarantsoa
hoi mensen
even snel n berichie heb maar heel even de tijd
de malaria is gelukkig helemaal voorbij, pff. in het dorp is t superleuk! al veel interviews gedaan veel tochten door t woud, veel meegemaakt! De mensen zijn echt super leuk en liggen steeds helemaal dubbel om de vazaha (blanke) die malagasy probeert te praten met ze. Met mn medestudente is t ook supergezellig en t samenwerken gaat goed. Oh ja voordat ik het weer vergeet, ik heb hier n telefoonnr +26330702636 en als ik op n heuvel klim heb ik nog bereik ook hihi
de volgende keer weer langer berichie!!! hoop dat t bij jullie ook allemaal goed gaat, kou lijdend in de sneeuw...
ciao
jelijn
even snel n berichie heb maar heel even de tijd
ciao
jelijn
10 Februari 2007 - 11:54
Petra:
Hey Jelijn,
Leuk dat je het leuk hebt! Geniet er maar van. Ik heb wel respect hoor, dat je je zo snel kan aanpassen. Groetjes van Johan! Liefs Peet -
10 Februari 2007 - 13:14
José:
Ja koud is het hier cker!!!
BRRR, ik ben jaloers op je!
kus -
11 Februari 2007 - 14:37
Edwin Pijper:
Hoi Jelijn,
gelukkig ben je van de malaria af en heb je het erg naar je zin. Loop je af en toe ook nog een rondje hard? ;-)
11 Februari 2007 - 18:58
Judith:
hier geen sneeuw te bekennen (meer) hoor ;-) T was wel even gezellig dat sneeuw. Bij jou lekker warm? -
22 Februari 2007 - 12:50
Judith:
Klopt je 06-nr. wel? Mijn sms is nog steeds onderweg?!?!