vakantie en afronden
28 Maart 2007 | Madagascar, Fianarantsoa
He mensen nog even n kort laatste berichie!!
mn vakantietje (was veel te kort) zit er alweer op ben alweer aantal dagen terug in hoofdstad, om hier de laatste dingen af te ronden, na 2,5 in de jungle te hebben gezeten nu ineens weer paar dagen achterelkaar op computer en weet meteen weer wat computerstress ook alweer inhoud. We geven as vrijdag presentatie v ons veldwerk op de universiteit in Tana en moeten ook rapport v 20 à 30 pag schrijven en ook hebben we n interview te doen met een adviseur van de president die het nationale landregistratieprogramma heeft opgezet, dus dat ook nog goed voorbereiden, even druk druk, maar wel leuk!
De vakantie met Martijn was helemaal top ruim n weekje op n bounty-eiland ile st marie geweest, echt helemaal super, heerlijk bijgekomen. Daar scootertje gehuurd, gevaren, gezwommen in turkooise zee en gesnorkeld tussen koraal!!! De bungalowtjes waar we in sliepen stonden op het strand dus vanuit hutje een duik in de zee. Als k thuis ben zet k wel wat fotootjes op de site en anders natuurlijk welkom om ze te komen bekijken.
Nog n paar dagen en dan is het avontuur hier voorbij, raar heb t idee dat ik hier maar heel even ben geweest maar aan de andere kant leek het ook wel ns heel lang, kheb in elk geval super tijd gehad, geweldige ervaring gehad veel meegemaakt en het erg naar mn zin gehad!!!! Vliegen zondag met zn 3tjes, dus met astrid en sara, weer terug en komen dinsdag dan aan, dus tot snel! en bedankt voor t lezen v mn verhalen en fotootjes komen dus nog!
28 Maart 2007 - 14:10
Judith:
succes met het afronden van de laatste dingen. En heel veel succes en sterkte weer met de terug reis. Gelukkig, je komt toch weer terug! ;-) Dan spreken we gauw wat af om bij te kletsen en je verhalen en foto's te zien.
Liefs Juud
28 Maart 2007 - 17:07
José:
tip voor de terugreis: 2 aspirientjes innemen (tegen de wiebelbenen in het vliegtuig, helpt erg goed) :D
geniet nog ff van je laatste daagjes, hier in Nederland begint de lente lekker op gang te komen dus je treft het!
Kus José -
29 Maart 2007 - 03:48
Froukje:
hee jelijntje, die vakantie daar heb je lekker van genoten.. nu weer naar huis.. nog even daar dingen afronden en dan op de VU er weer tegenaan. Ik ga morgen weg, maar wil niet... maar ja.. moet wel. Ik zie je volgende week. Ik heb in ieder geval wel heel veel zin om iedereen weer te zien en je verhalen te horen.. hebben een hoop bij te kletsen. succes met de presentatie en interview en verslag!!!! (bedenk maar dat je dan thuis minder hoeft te doen...) en een dikke laatste zoen uit india.